Aqua & Beans
8.4 201
  • Goede gezondheid begint
    met een koel glas zuiver
    drinkwater.

    Natuurlijk van Aqua Light

Water voor uw watercooler, de beste kwalitet tegen zeer concurrerende prijzen.

Bij Aqua Light heeft u voor uw watercooler de keuze uit 3 soorten water, Aqua Light en EARTH Water die beide worden geleverd in recyclebare statiegeldflessen van 18,9 liter of StellAlpina welke wordt geleverd in eenmalige PET flessen van 18 liter.

Onze flessen passen gegarandeerd op elk type watercooler en zijn van de hoogste kwaliteit.

Maak uw keuze en geniet morgen al van een lekker koel glas water.

 

 

Voordeelpacks, bestel meer en betaal minder:

 

Voordeelpacks zonder statiegeld. Bestel meer en betaal minder  

Meebestellen:

Direct water bestellen van Aqualight?

Water bestellen voor uw waterkoeler kan bij Aqua Light op verschillende manieren;

  • wij nemen regelmatig contact met u op om te horen of u water of andere artikelen nodig heeft.
  • wij komen op vaste dagen automatisch bij u langs om uw water aan te vullen.
  • u bestelt het water zelf online via onze website of gewoon door een belletje of een e-mailtje te sturen, aan u de keuze.

Na uw bestelling wordt het water en eventueel andere bestelde artikelen gegarandeerd binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd. Wij hebben een eigen logistieke afdeling met zeer toegewijde collega's die uw bestelling zeer serieus nemen en als u uw email adres aan de chauffeur opgeeft krijgt u de afleverbon a la minuut in uw mailbox.

Zuiver bronwater bestellen

Ons water wordt gewonnen uit de officieel erkende bron Anloo welke ligt in het noorden van Nederland. Het water wordt na winning uitgebreid gezuiverd door omgekeerde osmose (een zuiveringstechniek die door de NASA voor de ruimtevaart is ontwikkeld. Aan het aldus ontstane zeer zuivere water wordt de juiste hoeveelheid Calcium, Magnesium en andere mineralen toegevoegd zodat het ultieme drinkwater ontstaat en altijd van constante kwaliteit. Tijdens het botteling proces wordt gebruik gemaakt van ozon desinfectie zodat de flessen een gegarandeerde houdbaarheid hebben van minimaal een jaar. Ons water wordt gebotteld volgens de richtlijnen van de AWCN en staat onder de zeer strenge controle van de Voedsel en Waren Autoriteit.

Omdat Aqua Light een zeer laag mineraal gehalte heeft en arm is aan zouten (natrium) zorgt het voor een minimale belasting van de nieren en een betere verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam. Zodoende is Aqua Light dus uitermate geschikt voor flessenvoeding voor baby's, mensen met een zoutarm/loos dieet en nierdialyse patiënten.