Aqua & Beans
8.4 201

 

 


Gekoeld zuiver water met koolzuur..., gewoon uit eigen kraan!

Water met koolzuur hoeft niet uit een fles te komen, dat bewijst de U1 van Borg & Overstrom. De stijlvolle U1 wordt geplaatst in het keukenkastje met een designkraan boven op uw aanrechtblad en geeft u de keuze uit, gekoeld en gezuiverd water met of zonder bubbels (koolzuur).

Heeft u geen ruimte in het keukenkastje of wilt u een eenvoudiger oplossing, kies dan voor de Aqua Sport van B&O, een prachtige compacte waterkoeler met of zonder koolzuur die direct wordt aangesloten op de waterleiding. Een sieraad in uw keuken of pantry.

Naast het plaatsen op kantoor of op de werkvloer is het uiteraard ook mogelijk om een Aqua Light waterkoeler te plaatsen in uw showroom, in de wachtkamer of gewoon bij u thuis. Weet u overigens dat waar een waterkoeler staat men minder koffie/thee en/of frisdranken drinkt. Dit scheelt niet alleen in uw portemonnee, maar is ook nog eens veel gezonder.

Aqua Light Water

 SPARKLING WATERCOOLERS DIRECT OP DE WATERLEIDING

SPORT TABLE
KOUD/SPARKLING

Incl. 2 jaar garantie

 

U1
KOUD/SPARKLING

Incl. 2 jaar garantie

 

AQUA ELITE
KOUD/SPARKLING

Incl. 2 jaar garantie

 

 

Een waterkoeler van Aqua & Beans kopen of huren

Aqua & Beans biedt u de keuze om de watercoolers te kopen, te huren of om een All In contract af te sluiten (All In is huur van een watercooler inclusief service en water voor een vaste prijs per maand). Heeft u reeds een cooler van ons of een ander merk dan kunt u natuurlijk ook een watercontract afsluiten (water en service voor een vaste lage prijs per maand). Klik hier voor de contractvormen.

U huurt al een RFX Koud/Kamer waterkoeler vanaf € 9,95 per maand inclusief het jaarlijks full-service onderhoudspakket.

Heeft u reeds een waterkoeler van een ander merk en wilt u weten wat u zou kunnen besparen bij een overstap naar Aqua Light, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Liever eerst een offerte of gratis een waterkoeler op proef?

Vul het formulier rechts in en u ontvangt direct een offerte of proefplaatsing.

 

JA, ik wil graag een:

Velden met een * zijn verplicht

 

 

Bekijk hier al onze waterkoelers