Aqua & Beans
8.4 201
Water en koffie voor bedrijf & kantoor, Aqua & Beans
Over ons

Over ons

Aqua & Beans (voorheen Aqua Light) is specialist op het gebied van water- en filtercoolers en wij zijn een van Nederlands grootste onafhankelijke watercoolerbedrijven. Ongeacht welk systeem u kiest of hoe groot uw bedrijf ook is, u kunt van ons absoluut de beste kwaliteit verwachten.

Aqua Light Watercoolers is in 2001 opgericht door vader en zoon Leon & Leon Heynis die beide hun sporen in de waterbranche hebben verdiend. Leon Senior is in 1975 met Culligan Nederland begonnen waarna Leon Junior daar in 1990 mede aandelhouder is geworden.

Nadat Culligan in 1998 door de heren Heynis aan het moederbedrijf Culligan International is verkocht blijft Leon Jr. nog tot 2005 Country Manager Culligan Nederland. Oorspronkelijk puur als watercooler bedrijf is de productrange van Aqua Light in 2014 uitgebreid met koffie, thee en soep producten.

Dus behalve water en watercoolers leveren wij ook koffie en andere warme dranken voor het MKB. Ons succes ligt verankerd in de goede relatie die wij met onze relaties hebben opgebouwd.

Onze Mission Statement:
Door middel van het leveren van kwaliteit ervoor zorgen dat iedereen in Nederland dagelijks voldoende zuiver water en lekkere koffie kan drinken. 

Aqua Light levert door geheel Nederland dus waar u ook woont of werkt, u krijgt gegarandeerd overal dezelfde aandacht en service. Alleen op deze wijze kunnen wij onze Mission Statement bereiken.

Om onze Mission Statement te bereiken voeren wij de volgende A merken om het MKB optimaal te bedienen.

 

 

  • gratis proefplaatsing
  • bel mij terug
  • vraag offerte aan
informatie