Aqua & Beans
8.4 201
Water en koffie voor bedrijf & kantoor, Aqua & Beans
jura koffiezetapparaat

jura koffiezetapparaat

JURA koffiezetapparaat voor onder meer kantoor, café, kapsalon en autobedrijf

Met een JURA koffiezetapparaat wordt koffie drinken een feest. De professionele JURA koffiezetapparaten zijn uitermate geschikt voor de zakelijke markt. Zo schenkt u iedere medewerker en bezoeker aan uw kantoor, café, kapsalon of showroom een verrukkelijk kopje koffie. Het innovatieve karakter van JURA realiseert volautomatische koffiezetapparaten van topkwaliteit. En dat proeft u. 

JURA koffiezetapparaat: innovatief en duurzaam

Naast de topkwaliteit koffie zijn ook de milieuvriendelijkheid en het duurzame karakter van een JURA koffiezetapparaat opvallende kenmerken. Denk aan de Energie Spaar Modus welke zorgt voor actieve energiebesparing. Daarnaast is de vormgeving van ieder JURA koffiezetapparaat een lust voor het oog en de bediening uitermate gebruiksvriendelijk. Een JURA koffiezetapparaat maakt van een kop koffie een smaakbeleving.

Pure verwennerij dankzij Zwitserse kwaliteit

Zin in een latte macchiato, cappuccino of koffie verkeerd? Uw JURA koffiezetapparaat is klaar voordat u het weet. Geniet van een kop koffie gezet met Zwitserse precisie. Bij Aqua Light koopt u een JURA koffiezetapparaat tegen een scherp tarief. En natuurlijk zorgen we ook graag voor het onderhoud van uw JURA koffiezetapparaat. Wilt u eerst een JURA koffiezetapparaat uitproberen?

JURA Professional koffiezetapparaat bij Aqua Light:
  • scherp geprijsd
  • geavanceerde technologie
  • elegante vormgeving
  • eenvoudige bediening
Aqua Light is officieel dealer voor het complete JURA Professional koffiezetapparaat assortiment. Bekijk hier alle koffiesystemen.


Vul het formulier in voor een gratis proefplaatsing van een JURA koffiezetapparaat.


Velden met een * zijn verplicht

  • gratis proefplaatsing
  • bel mij terug
  • vraag offerte aan
informatie