Aqua & Beans
8.4 201
Water en koffie voor bedrijf & kantoor, Aqua & Beans

EARTH Watercooler

EARTH Concepts is een concept waarbij 100% van de netto winst wordt afgedragen om projecten in derde wereld landen te realiseren ter bevordering van schoon drinkwater.


Het gebrek aan schoon drinkwater is wereldwijd doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen en vrouwen. Wereldwijd zijn er 1,2 miljard mensen die onvoldoende schoon drinkwater tot hun beschikking hebben. Dagelijks sterven hieraan zo’n 6.000 mensen. Een mens kan 30 tot 40 dagen zonder eten, maar slechts 3 dagen zonder water.

Het probleem bij dit sterftegetal is dus niet dat het juiste medicijn nog niet gevonden is. Nee, de oplossing is heel simpel: schoon drinkwater!


EARTH Concepts realiseert deze projecten i.s.m. de UNESCO en AKVO en staat onder scherp toezicht van een raad van toezicht.

Sinds de oprichting heeft EARTH Concepts reeds een bedrag van € 1.056.989,- (stand op 01-01-2018) kunnen doneren waarmee verschillende waterprojecten zijn gefinancierd.

De gedachte achter het EARTH Concept is dat u nooit alleen drinkt maar dat er, door uw keuze voor EARTH Water, ergens ter wereld altijd iemand met u meedrinkt....,

          "You Never Drink Alone".


Om EARTH Water te steunen krijgt u gratis 2 weken een EARTH RFX Grey KK watercooler op proef. De proefplaatsing verplicht u tot niets (zelfs niet als de cooler om welke reden ook iets langer blijft staan) en als het u niet bevalt komen wij de cooler zonder kosten of verplichtingen weer ophalen.

Download hier het aanvraag formulier of vul hieronder direct uw gegevens in.

  JA, wij willen een gratis proefplaatsing.

Velden met een * zijn verplicht

 

 

Tijdelijk een EARTH Watercooler huren...., klik hier.

 

  • gratis proefplaatsing
  • bel mij terug
  • vraag offerte aan
EARTH Water