Aqua & Beans
8.4 201
 • Een goede gezondheid
  begint met een glas
  koel zuiver drinkwater,
  van een Aqua Light waterdispenser natuurlijk!

Waterdispensers

Op zoek naar een waterdispenser voor op kantoor? Een waterdispenser die niet alleen functioneel, maar daarnaast ook een ware eyecatcher is? Dan zit u goed bij Aqua & Beans.

Onze waterdispensers:

Eenvoudig mee te bestellen met de waterdispenser:

Waterdispenser voor koel en heet water

Onze waterdispensers hebben een tijdloos strak design, leveren heerlijk zuiver koud water en zijn scherp geprijsd. Laat een Aqua & Beans waterdispenser op kantoor, in de showroom, in de wachtkamer of bij u thuis plaatsen. Niet alleen een gezonde keuze, maar ook nog eens een voordelige. Want waar een waterkoeler staat nuttigt men minder koffie, thee en frisdranken! 

Voordelen van een waterdispenser op de werkplek

 • een waterdispenser zorgt ervoor dat men eerder geneigd is water te drinken i.p.v. frisdrank, een gezonde keuze dus 
 • de keuze voor water i.p.v. frisdrank levert naast voordeel voor de gezondheid tevens voordeel voor de portemonnee
 • een waterdispenser levert gemak: een glas water is binnen handbereik, thee of een oplossoepje zijn zo gemaakt
 • dankzij hergebruik van de polycarbonaat flessen is een waterdispenser milieuvriendelijk

Een waterdispenser van Aqua & Beans kopen of huren

Bij Aqua & Beans kunt u waterdispensers kopen of huren. Een waterdispenser kopen? Het assortiment van Aqua & Beans bestaat uit topproducten. Daarnaast bent u altijd verzekerd van een volledige garantie van 5 jaar. Liever een waterdispenser huren? Onze huurcontracten zijn maatwerk. Naast waterdispensers van topkwaliteit leveren we tevens het zuiverste water en kunt u gebruik maken van onze onderhoudsservice. Heeft u reeds een waterdispenser (van Aqua & Beans of een ander merk) dan kunt u natuurlijk ook een watercontract afsluiten: voor een vaste lage prijs per maand altijd verzekerd van water en service. Wilt u weten wat u kunt besparen bij een overstap naar Aqua & Beans? Neem direct contact met ons op.