Aqua & Beans
8.4 201
Water en koffie voor bedrijf & kantoor, Aqua & Beans

 

   WIJ GAAN SAMEN
   &  

In een dynamische wereld waarin efficiëntie en schaalvergroting van wezenlijk belang zijn om de service en kwaliteit te kunnen waarborgen die wij voor ogen hebben, zijn wij tot de conclusie gekomen dat een samenwerking tussen Water Op Wielen en Aqua Light Nederland BV een uitstekende kans is om u datgene te blijven bieden wat u van ons gewend bent.

Aqua Light is specialist op het gebied van water- en filtercoolers en is één van Nederlands grootste onafhankelijke watercooler bedrijven met klantcontact in het DNA. Aqua Light levert door geheel Nederland en is sinds begin dit jaar tevens trotse partner van EARTH Concepts. Naast water en watercoolers kunt u bij Aqua Light ook terecht voor uw complete koffievoorziening.

Water Op Wielen is een watercoolerbedrijf met zijn roots in het Rotterdamse. Vanuit Capelle wordt de hele Nederlandse markt bediend waarbij de focus echter vooral licht op groot Rotterdam. Al sinds 2005 zorgt het WOW team er samen met u als relatie voor, dat de best passende oplossing voor uw drinkwaterproblematiek wordt geboden.

Wat houdt de bovenstaande samenwerking concreet voor u in:

Om te beginnen zal de naam Water Op Wielen worden vervangen door Aqua Light maar maakt u zich geen zorgen, het water blijft qua samenstelling exact hetzelfde omdat het water van beide bedrijven reeds uit dezelfde bron wordt gewonnen.

Ten tweede zal het Aqua Light team alle service en onderhoudswerkzaamheden gaan verzorgen waarbij alle werkzaamheden automatisch worden ingepland zodat u er geen omkijken naar heeft.

Deze samenwerking biedt u als klant en ons als dienstverlener veel voordelen, de service die u verdiend, het onderhoud zoals het bedoeld is en een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Uiteraard met aandacht en waardering voor de afspraken die wij in voorgaande jaren met u maakten.

Voor bestellingen klikt u in de bovenstaande menubalk op online bestellen.

Indien u naar aanleiding van deze aankondiging nog vragen of opmerkingen heeft zullen wij u uiteraard graag te woord staan.

 

Bij Aqua Light kunt u terecht voor de volgende merken: