Aqua & Beans
8.4 201
Water en koffie voor bedrijf & kantoor, Aqua & Beans

water, koffie & more

Bij Aqua Light kunt u tevens terecht voor uw volledige warme drankenvoorziening. Of het nu de koffie, thee, chocolade of soepen betreft, Aqua Light biedt de beste kwaliteit. Wij leveren de beste machines, ingrediënten en onderhoud en service voor uw volledige systeem.

Voor de ingredienten hebben we een selectie gemaakt uit het beste wat er momenteel te krijgen is zoals: Lipton Tea, Beans Company en Sup a Soup. Voor wat betreft de machines hebben we gekozen voor design en kwaliteit van o.a. Jura, Necta en Rheavendors.

JURA Professional
Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca. 

Speciaal voor commercieel gebruik heeft JURA de Professional lijn ontwikkeld:
De GIGA en IMPRESSA X-serie kan onder meer worden gebruikt in kantoren, cafés, kapsalons en autobedrijven en valt op door haar geavanceerde technologie, elegante vormgeving en gebruikersvriendelijke bediening. Met haar uitstekende prijs/prestatieverhouding en talrijke gebruiksmogelijkheden stelt zij een compleet nieuwe norm.

Aqua Light watercoolers
Waterkoelers van Aqua Light. Kies de waterkoeler die bij u past!

Water is water, zeggen veel mensen maar was het maar zo simpel. Wie bewust leeft, weet dat niet alleen over de smaak van water valt te twisten! Gezondheid begint bij een goed glas zuiver drinkwater. Niet één, maar meerdere per dag. Als je lekker in je vel zit, besef je dat water méér is dan wat je drinkt! Wilt u watercoolers op uw kantoor of een watercooler thuis? Kijk dan verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Sinds 1 april 2014 is Aqua Light tevens exclusief partner van EARTH Concepts in Nederland en verzorgt, op het gebied van water(leiding)coolers de verkoop, logistiek en service van alle EARTH producten. 

Aqua Light Koffiesystemen
Waterkoelers van Aqua Light. Kies de waterkoeler die bij u past!

Water is water, zeggen veel mensen maar was het maar zo simpel. Wie bewust leeft, weet dat niet alleen over de smaak van water valt te twisten! Gezondheid begint bij een goed glas zuiver drinkwater. Niet één, maar meerdere per dag. Als je lekker in je vel zit, besef je dat water méér is dan wat je drinkt! Wilt u watercoolers op uw kantoor of een watercooler thuis? Kijk dan verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Watercoolers

(t.b.v. gebruik met flessen)

Voordelen
Altijd en overal te plaatsen. Nodigt meer uit tot waterdrinken. 
Altijd een constante waterkwalteit.

Nadelen
Gesleep met zware flessen. Kosten zijn afhankelijk van
het waterverbruik.

meer info »
 

Filtercoolers

(t.b.v. aansluiting op uw waterleiding)

Voordelen
Geen gesleep met zware flessen. U zit nooit zonder water. 
Eén vaste prijs ongeacht uw waterverbruik.

Nadelen
Niet overal te plaatsen. Nodigt minder uit tot waterdrinken.

meer info »

  • gratis proefplaatsing
  • bel mij terug
  • vraag offerte aan
Over ons