Aqua & Beans
8.4 201
Water en koffie voor bedrijf & kantoor, Aqua & Beans

 

 

 Vaak werd ons gevraagd, doen jullie alleen in water?

 

 

Nee, wij doen ook in koffie....., lekkere koffie!

 

 

VANDAAR: 

 

   &     

 

 

Wordt:

 

Aqua & Beans

 

 

In een dynamische wereld waarin efficiëntie en schaalvergroting van wezenlijk belang zijn om de service en kwaliteit te kunnen waarborgen die wij voor ogen hebben, zijn wij tot de conclusie gekomen dat onze bedrijfsidentiteit enige aanpassing behoeft. Omdat Aqua Light sinds een paar jaar ook alle koffieproducten van Beans Company verkocht en deze tak steeds groter werd is besloten om onze bedrijfs-identiteit aan te passen zodat deze de lading beter dekt.

 

 

Aqua Light is specialist op het gebied van water- en filtercoolers en is één van Nederlands grootste onafhankelijke watercooler bedrijven met klantcontact in het DNA. Aqua Light levert door geheel Nederland en is sinds begin dit jaar tevens trotse partner van EARTH Concepts. Naast water en watercoolers kunt u bij Aqua Light ook terecht voor uw complete koffievoorziening.

Beans Company is een koffiemerk dat koffie leverancier is voor voornamelijk de B2B (business to business) markt en specialist is in complete koffieconcepten waarbij behalve service vooral de smaak voorop staat.

 

Wat houdt de bovenstaande concreet voor u in:

Om te beginnen zal de website van Aqua Light worden vervangen door Aqua & Beans maar maakt u zich geen zorgen, alles blijft verder exact hetzelfde.

 

Indien u naar aanleiding van deze aankondiging nog vragen of opmerkingen heeft zullen wij u uiteraard graag te woord staan.

 

Bij Aqua & Beans kunt u terecht voor de volgende merken: