Aqua & Beans
8.4 201
Water en koffie voor bedrijf & kantoor, Aqua & Beans
Aqua Light steunt Dolfinn Rocks

Aqua Light steunt Dolfinn Rocks

Stichting Dolfinn is in 2006 opgericht om kinderen met een beperking, uit Heiloo en omgeving te ondersteunen. Het is allemaal begonnen om John en Wendy Hoetjes, ouders van Finn en Lily te helpen om geld in te zamelen waarmee dolfijntherapie voor hun zoon Finn zou kunnen worden betaald.

De ouders van Finn ondervinden geweldige resultaten van dolfijntherapie: Finn leerde veel meer dan door artsen voor mogelijk werd gehouden.

Middels activiteiten als Dolfinn Rocks en Dolfinn Golf wordt geld ingezameld. Door het succes van deze activiteiten is de doelstelling van de stichting verbreed. Naast dolfijntherapie ondersteunt Stichting Dolfinn daardoor ook andere initiatieven die bijdragen aan leren en genieten voor kinderen met een beperking in Heiloo en omgeving. Denk daarbij aan een uitje voor het G-voetbalteam, huifbedrijden, een bijdrage voor een zaterdagopvang, etc.

Sinds 2006 heeft Stichting Dolfinn al tientallen gezinnen kunnen helpen bij het volgen van dolfijntherapie of kunnen ondersteunen op andere gebieden.

Dolfinn Rocks is het mooiste benefietfestival van Noord-Holland en wordt deze zomer voor de tiende keer gevierd in Heiloo. Op zaterdag 22 augustus 2015 bruist het rond ’t Loo weer van de kinderactiviteiten en spetterende live-optredens.

Aqua Light sponsort Dolfinn Rocks en hoopt dat u hetzelfde doet dus kom ook naar Dolfinn Rocks. De TOEGANG IS GRATIS en met elke bon voor een hapje of drankje, draag jij als bezoeker bij aan het goede doel. Hoe leuk is dat?!

  • gratis proefplaatsing
  • bel mij terug
  • vraag offerte aan
meer nieuws