Aqua & Beans
8.4 201
Water en koffie voor bedrijf & kantoor, Aqua & Beans
jura koffiemachine

jura koffiemachine

JURA koffiemachines voor pure verwennerij

Met de professionele JURA koffiemachines kan iedereen genieten van de beste espresso’s en andere koffiespecialiteiten. Al sinds 1931 produceert JURA koffiemachines met een bijzonder innovatief karakter. In 1986 brengt JURA de eerste volautomatische koffiemachine voor huishoudelijk gebruik op de markt. De jarenlange ervaring en know-how wordt inmiddels succesvol gebruikt voor de ontwikkeling van (semi-)professionele apparatuur voor de zakelijke markt en kleine horeca.

JURA koffiemachine: innovatief en duurzaam

Naast de topkwaliteit koffie vallen ook de milieuvriendelijkheid en het duurzame karakter van de JURA koffiemachines behoorlijk op. De unieke Energie Spaar Modus realiseert op actieve wijze aanzienlijke energiebesparing. De volautomatische JURA koffiemachines worden onafhankelijk getest en regelmatig bekroond met diverse awards voor energiezuinigheid.

Zwitserse kwaliteit

Zin in een latte macchiato, cappuccino of koffie verkeerd? Met een JURA koffiemachine zet u koffie zoals u nog nooit heeft geproefd. Geniet van koffie die is gezet met Zwitserse precisie. Bij Aqua Light koopt u JURA koffiemachines voor bijzonder scherpe prijzen. En we zijn er natuurlijk ook voor het onderhoud aan uw JURA koffiemachine. Onze eigen servicedienst staat voor u klaar. Wilt u een JURA koffiemachine proberen?

JURA Professional is uitermate geschikt voor gebruik in kantoren, cafés, kapsalons en autobedrijven:
  • geavanceerde technologie
  • elegante vormgeving
  • gebruiksvriendelijke bediening
  • uitstekende prijs/prestatieverhouding
Aqua Light is officieel dealer voor het complete JURA Professional koffiemachines assortiment. Bekijk hier alle koffiesystemen.
  • gratis proefplaatsing
  • bel mij terug
  • vraag offerte aan
informatie