8.6 193
watercooler
watercooler

Aqua Light levert water en watercoolers van topkwaliteit

Water is een goedkope dorstlesser en bijzonder goed voor ons lichaam. Altijd water bij de hand hebben op kantoor, in de showroom, in de wachtkamer of bij u thuis? Een watercooler van Aqua Light is zo geplaatst. Waar een watercooler staat nuttigt men minder koffie, thee en frisdranken. Water uit een Aqua Light watercooler is gezond en het helpt u besparen.  

Watercooler: gezonde keuze!

Het menselijk lichaam heeft dagelijks anderhalf tot twee liter water nodig om goed te kunnen functioneren. Het nuttigen van water zorgt voor goede vochtregulering en warmteafvoer. Het koele zuivere water uit de watercoolers van Aqua Light zorgt ervoor dat uw werknemers frisser en productiever aan de slag gaan. Het water van Aqua Light wordt gewonnen uit de bron Anloo, in het noorden van Nederland. Door filtering (een zuiveringstechniek die door de NASA voor de ruimtevaart is ontwikkeld) wordt het water ontdaan van overbodige stoffen, verontreiniging en ongewenste bacteriën. Het resultaat: het water uit de watercoolers van Aqua Light is geschikt voor iedereen en kan zelfs gebruikt worden voor flessenvoeding. Een veilige en gezonde keuze dus!

Een watercooler van Aqua Light kopen of huren

Het water van Aqua Light wordt geleverd in solide polycarbonaat flessen van 18,9 liter (5 gallon) waarvoor u per fles slechts € 10,49 betaalt. De watercooler kunt u kopen of huren. U huurt al een watercooler vanaf € 9,95 per maand inclusief onderhoud. Heeft u al een watercooler (van Aqua Light of een ander merk)? Sluit dan een watercontract af bij Aqua Light zodat u altijd verzekerd bent van zuiver water en de juiste service voor uw watercooler. Wilt u weten wat u kunt besparen bij een overstap naar Aqua Light? Neem direct contact met ons op.

Vul het formulier in en ontvang direct een prijsopgaaf voor uw watercooler.

Velden met een * zijn verplicht

  • gratis proefplaatsing
  • bel mij terug
  • vraag offerte aan
informatie